Известие

Collapse
No announcement yet.

майстор в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Когато си купих колата попаднах на един много съвестен и можещ монтьор.
    Мисля, че Ники се казваше човека (с дълга коса) работеше в Мотоексперт на Пещерско шосе.
    Та отивам там да си сменям ремъци и ролки и като ми видя колата каза: я ела тук ще ги оправим на бързо.
    За около 30-40 мин и 40 лева ми смени всичко.

Ако го познавате и знаете къде работи, при него може да идете.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1
      Абе мой човек,що си мислиш че Алфа е неква машина на времето .И по-невежите може да са ги научили вече
      Не искам да те оборвам или да споря с теб,всеки си има мнение,но призовавам всички колеги да не осираме повече темата на момчето със излишни философствания...
      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
      Ex...
      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
        Ами нека човека,който пусна темата да каже какво е решил и къде е отишъл,щото доста време мина и колко да отлага докато се накараме тука и му осираме темата.Подкрепям колегата BILLY BOY в това,че всеки предложи и нека човека да си реши,но всеки си има мнение и нека бъдем толерантни един към друг.ОБАЧЕ ДА КАЖЕШ ЧЕ ХАРИ И БОБИ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ АЛФИ СИ Е НАПРАВО КОЩУНСТВО.Всеки може да не е останал доволен от някой или нещо,но да отричаш като слепец и да се кълнеш в истина установена с някакво недоизказано твърдение е детска работа вече.

П.П. Към колегата пуснал темата:за да не се раздвояваш от мнения обиколи града и питай и гаранция ти давам,че ако беше преди време когато имаха работа по сервизите 95% ще ти кажат:"а алфи не се занимаваме".Сега хората се посвиха и не си глезят колите толкова и ще те лапнат като топъл хляб в повечето сервизи.Ако си като мен перфекционист и искаш КАЧЕСТВЕН И ГАРАНТИРАН ремонт БЕЗ КОМПРОМИСИ иди все пак при Хари и Боби,има и още един сервиз,в койти разбират от Алфи и тва на Митко Брадата,но аз не съм ходил при него и чувам само отзиви.ВСИЧКО ДРУГО братче според мен в Пловдив е булшит,миж да та лажа,че разбирам от Алфи.
        Колеги оправих алфата, но не в Пловдив, а при един майстор когото ми препоръчаха, като спец по двигатели, намира се в с. Кочево до Садово. Смени ми гумички, сегменти и гарнитури, всичко с труд ми легна 500лв. което си е добре. Бях при Боби и Хари, останах с впечатление че разбират, при тях смених свещи препоръчаха ми Racing 120лв. 8-те и за сега съм доволен, но за пропшването и горенето на масло на алфата ми казаха че по добре да се шлайфа и главата и нещо като основен ремонт ми звучеше, но цифрата от 1200лв. ме отказа. Благодаря на всички които се отзоваха, вече карам без разход на масло, но за сега по внимателно докато олегнат новите сегменти.
        Last edited by KRIMINALL; d.m.y г., 21:12.
        http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

Лека и безаварийна оттук нататък...
          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
          Ex...
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Колеги, бихте ли ми дали адреси и телефонни номера на тия майстори - Митко Брадата, Хари и Боби.
            Скоро ще трябва да водя алфарата да и сменят спирачни дискове+ накладки, ремъци и ролки и евентуално и др. неща.
            Благодаря ви
            Поздрави
            - Марто
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Поздрави и на теб и не ходи при брадата защото наистина реже глави и работи когато му е кеф...

Колата ми стоя 2 месеца за ревизия на двигателя ,разхвърляна на 100 места из халето даже незнам от колко двигателя ми сглоби един !!!

разбира !, не ти го препоръчвам лично аз ! като потърпевш
              ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
              Nissan Qashqai 2,0 140hp
              Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
              ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

колега и мойта алфа е във същото положение и вече една година от както я взех пак си харчи по литър и нещо на 3000км. иначе като я купих беше по литър на 500км. и смених също като теб сигменти,бялни лагери и гарнитури. Така че май е въпрос на време
                ALFA 146 1.4 ts. 2000г. черна перла

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                  Поздрави и на теб и не ходи при брадата защото наистина реже глави и работи когато му е кеф...

Колата ми стоя 2 месеца за ревизия на двигателя ,разхвърляна на 100 места из халето даже незнам от колко двигателя ми сглоби един !!!

разбира !, не ти го препоръчвам лично аз ! като потърпевш
                  А при кой да отида?
                  Дай ми някакви координати.
                  (Адрес, телефон..)
                  Благодаря

Comment

Първоначално публикувано от poison1912 Покажи съобщение
                    колега и мойта алфа е във същото положение и вече една година от както я взех пак си харчи по литър и нещо на 3000км. иначе като я купих беше по литър на 500км. и смених също като теб сигменти,бялни лагери и гарнитури. Така че май е въпрос на време
                    Колега то и на мойта алфа смених сегменти, гумички, гарнитури, изчистих масления сепаратор, даже ми предложиха и основен ремонт да правя (добре че не се вързах и на това) за да спре горенето на масло в умопомрачителни размери. Всичко ми предложиха големите майстори, всичко направих (без основен ремонт) горенето на масло продължи и накрая се оказа запушен отдушник на маслото, установено от непретендиращ за алфо-разбирач майстор. Така че симптомите ти ако са като моите (описани в пърата публикация) виж тоя маслен отдушник!
                    Last edited by KRIMINALL; d.m.y г., 11:48.
                    http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

Как звучи само : Всичко направих без основен ремонт...

ахахаха щом се стигне до сегменти раотата си е кажи речи основен ремонт !
                      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                      Nissan Qashqai 2,0 140hp
                      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Смяната само на сегменти е най-безрезултатния ремонт по ДВГ-то
                        EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                        Suzuki GSXF600 99г.
                        Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                          Марто, ей това е майстора (sp_romeo1).
                          Гено : 0887****33

Малко е срамежлив, но аз го препоръчвам!
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 22:02. Основание: реклама
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                            Марто, ей това е майстора (sp_romeo1).
                            Гено : 0887****33

Малко е срамежлив, но аз го препоръчвам!
                            Мерси много!
                            Ще има почерпки!
                            Няма нищо, кво кат е срамежлив..
                            няма да го сватосвам я
                            Last edited by tonov; d.m.y г., 22:03.

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                              Колеги, бихте ли ми дали адреси и телефонни номера на тия майстори - Митко Брадата, Хари и Боби.
                              Скоро ще трябва да водя алфарата да и сменят спирачни дискове+ накладки, ремъци и ролки и евентуално и др. неща.
                              Благодаря ви
                              Поздрави
                              - Марто
                              А това са телефоните на Боби и Хари: 0885/061418 0878/234741 0889/609034

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                              хаха така е колега особенно когато сегментите не са били за смяна и проблемът е бил в един запушен маслен отдушник

Comment

колега ако знаеш каде се намира овущарския цех там има един сервиз много са добри
                                зна4и влизаш в двора на овущарския и питаш за сервиза на Спас

Comment

Working...
                                X